Gele kaarten Geen
Rode kaarten Geen
FC Volendam Frans Hoek, Kees Guyt, Jaap 'Suikere' Jonk, Johnny van Wensveen, Jaap Braan (77. Jaap Visser), Fred André, Kees 'Keje' Molenaar, Dick Helling, Klaas 'Puk' Tuyp (46. Jan 'Taze' Plat), Frank Kramer, Dick 'Sport' Bond. Trainer: Jan Mak
PEC Zwolle Bert van Geffen, Rinus Israël, Gerard van Moorst, Ype Hamming, Carry Steinvoort, John Frandsen, René IJzerman, Jan Hendriksen, Tjeerd van 't Land, Ron Jans (77. Jesper Rasmussen), Koko Hoekstra. Trainer: Fritz Korbach
Bijzonderheden Het ontbrak FC Volendam, op deze tweede paasdag, wederom aan stootkracht voorin om meer dan een punt uit het duel te halen. Deels kwam dat ook door het ontbreken van de vaste spits Eddy Kraal. Een tegenvaller was ook het uitvallen van de in vorm zijnde Klaas 'Puk' Tuijp in de rust. Jan 'Taze' Plat kwam in zijn plaats. Die was dicht bij de 1-0, maar hij werd in het strafschopgebied onderuit gehaald. Scheidsrechter Piet Bosman weigerde echter de bal op de stip te leggen. En toen Frank Kramer met nog 15 minuten te spelen alleen op doelman Bert van Geffen van PEC afging, veronderstelde iedereen dat FC Volendam eindelijk een doelpunt zou maken. De Zwolse doelman, die een drukke voetbalmiddag had, voorkwam als uitblinker ook die doorbraak.