FC Volendam - FC Den Bosch

Wedstrijddetails  
 
Uitslag 3-0
Vrijdag 26 november 2021, 20:00
Eerste Divisie
Competitieronde 17
Scoreverloop 42. Gaetano Oristanio 1-0, 57. Robert Mühren 2-0, 71. Robert Mühren 3-0
Scheidsrechter Richard Martens
Toeschouwers 0 (achter gesloten deuren)
Stadion Kras Stadion, Volendam
Gele kaarten Walid Ould-Chikh (FC Volendam), Gaston Salasiwa, Steven van der Heijden (FC Den Bosch)
Rode kaarten Geen
FC Volendam Filip Stankovic, Denso Kasius, Brian Plat (85. Mike Eerdhuijzen), Damon Mirani, Dean James, Calvin Twigt (76. Lequincio Zeefuik), Boy Deul, Gaetano Oristanio (67. Walid Ould-Chikh), Martijn Kaars (45. Achraf Douiri), Robert Mühren, Daryl van Mieghem.
FC Den Bosch Wouter van der Steen, Victor van den Bogert (70. Teun van Grunsven), Jordy van der Winden (77. Stan Maas), Kevin Felida, Steven van der Heijden, Jizz Hornkamp, Soufyan Ahannach, Roy Kuijpers (77. Mohamed Berte), Ryan Leijten (62. Preben Stiers), Jorn van Hedel, Gaston Salasiwa (70. Sebastiaan van Bakel).
Bijzonderheden Heel overtuigend was de overwinning van FC Volendam niet. Het speelde slordig en FC Den Bosch kreeg voldoende mogelijkheden om dat af te straffen. Aan de andere kant werd een treffer van Mühren afgekeurd omdat Martijn Kaars buitenspel zou hebben gestaan en die beslissing was twijfelachtig. De individuele klasse van Robert Mühren hielp FC Volendam op slag van rust in het zadel. Ditmaal vijzelde de Volendamse topscorer zijn totaal niet op, maar zette hij met een briljant steekpassje Gaetano Oristanio vrij voor doel. Na rust stond Robert Mühren weer eens op de juiste plaats bij een klutssituatie voor het Bossche doel voor 2-0 en was het met het verzet van de bezoekers gedaan. Met zijn 17e van het seizoen tekende Robert Mühren ook voor 3-0.