Klasse 3e klasse A
Plaats 2
Trainer Kees Kick

Terugblik

Trainer Kees Kick moest voor nieuw elan gaan zorgen. Voordat Kees Kick in Volendam neerstreek, speelde hij zelf zeventien jaar in het betaalde voetbal (bij ondermeer De Volewijckers, BVC Amsterdam, DWS en NEC) en was hij trainer bij Slotervaart, het tweede van Telstar, EDO en FC Amsterdam. De ploeg kreeg versterking van 2 echte spitsen vanuit het tweede van FC Volendam: Johan Kroon (Mate) en Jan Tol die beiden goed waren voor 8 doelpunten. Limmen bleek dit seizoen te sterk, maar Volendam (rkav) had het aan zichzelf te wijten. Telkens in de slotfase van de wedstrijd werden de punten weggeven. Als de KNVB de wedstrijden 85 minuten had laten duren in plaats van 90 minuten dan was het de absolute kampioen geweest. Extra zuur was dat thuis werd van de uiteindelijke kampioen Limmen werd gewonnen (2-1). In de uitwedstrijd tegen Limmen kon het in verliespunten op gelijke hoogte komen met de koploper, maar twee minuten voor tijd werd een zekere overwinning door de neus geboord. Limmen werd een strafschop toegewezen na een dubieus handsgeval. Zeer zuur omdat Volendam (rkav) de gehele wedstrijd oppermachtig was geweest.

Boven vlnr. Henk de Geus, Cor Mooijer, Jan Burger, Gerard Kwakman, Henk Binken, Freek Koning, Harry Mühren, Hans Kroon (Pedel), Klaas Schilder (Beer), Henry Bond. Midden vlnr. Dick Kes, Harry Zwarthoed, Jan Koopman, Jan Kwakman (Bami), Tom Jonk, Casper Smit, Jan Molenaar (Barre), André Boogaard. Beneden vlnr. Ruud Plat (Worst), Wim Kwakman (Ballap), Kees de Koning, Frank Schilder (Bibber), Dick Kwakman (Ket) en Nico Jonk (Spijker).