Scoreverloop 3. Shayne Pattynama 1-0 (e.d.), 34. Glynor Plet 1-1
Gele kaarten Shayne Pattynama, Benaissa Benamar, Anass Najah (SC Telstar)
Rode kaarten Geen
FC Volendam Nordin Bakker, Noah Fadiga, Kevin Visser, Micky van de Ven, Gijs Smal, Alex 'Worst' Plat, Jari Vlak (46. Brian Plat), Francesco Antonucci, Nick Doodeman (73. Jelle Duin) , Boy Deul (63. Ibrahim El Kadiri), Martijn Kaars. Trainer: Wim Jonk
SC Telstar Anthony Swolfs, Charlie Gilmour, Redouan El Yaakoubi, Frank Korpershoek, Senne Lynen, Reda Kharchouch (86. Rashaan Fernandes), Sven van Doorm, Benaissa Benamar, Anass Najah (90+2. Cas Dijkstra), Shayne Pattynama (90+3. Melle Springer), Glynor Plet. Trainer: Andries Jonker
Bijzonderheden Al snel in de wedstrijd kwam FC Volendam op gelukkige wijze aan een voorsprong. Martijn Kaars probeerde met een voorzet Nick Doodeman te bereiken. Telstar-speler Shayne Pattynama probeerde dat de voorkomen maar gleed de bal zelf naar binnen. Het leek een gemakkelijk avondje te worden voor FC Volendam, maar Telstar kwam steeds iets meer in de wedstrijd. Tien minuutjes voor rust kwam SC Telstar op gelijke hoogte door een snelle aanval via Shayne Pattynama. De back bereikte met een lange crosspass Glynor Plet. Zijn aanvalspartner Reda Kharchouch zorgde voor de bliksemafleiding, 1-1.

In de tweede helft werd het een open wedstrijd. Beide ploegen namen veel risico en dat zorgde voor zeeën van ruimte. Dat leverde niet meteen grote kansen op. In de 67e minuut wilde heel FC Volendam een strafschop nadat Gijs Smal de bal in de zestien tegen de hand van Redouan el Yaakoubi aanschoot. Scheidsrechter Erwin Blank oordeelde dat het niet met opzet was. Francesco Antonucci was met een afstandsschot zeer dichtbij een treffer. Zijn schot ging mede door ingrijpen van Anthony Swolfs net over. Ook Noah Fadiga was van afstand nog gevaarlijk. Vlak voor tijd kopte Jelle Duin uit een mooie voorzet van El Kadiri net naast voor Volendam. Diezelfde Jelle Duin schoot in de blessuretijd nog tegen de lat aan.