Gele kaarten Kevin Visser (FC Volendam)
Rode kaarten Geen
FC Volendam Nordin Bakker, Mohamed Betti, Marco Tol, Micky van de Ven, Gijs Smal, Kevin Visser, Nick Doodeman, Jari Vlak (73. Gerry Vlak), Jelle Duin, Francesco Antonucci, Martijn Kaars (81. Darius Johnson). Trainer: Wim Jonk
Jong FC Utrecht Fabian de Keijzer, Sylian Aldren Mokono, Tommy St. Jago (45. Junior van der Velden), Gabriël Culhaci, Mitchell van Rooijen, Eros Maddy, Justin Lonwijk, Jonas Arweiler (68. Davy van den Berg), Odesseus Velanas, (68. Jeredy Hilterman), Hicham Acheffay, Christopher Mamengi. Trainer: Rene Hake
Bijzonderheden Het scheelde niets of FC Volendam had een droomstart gemaakt. Jari Vlak besloot vanaf ruime afstand op het doel van Fabian De Keijzer te vuren. De doelman keek roerloos toe hoe de bal boven hem keihard op de lat knalde. FC Volendam kwam goed voor de dag en de bal ging goed rond. Ook werden de nodige kansen gecreëerd in de eerste helft, onder andere door Martijn Kaars. De aanvaller kon de bal op de lijn binnenschieten, maar twee verdedigers van Jong FC Utrecht voorkwamen dat in een ware scrimmage. De bal die dat mogelijk maakte kwam van Nick Doodeman. Jelle Duin had de openingstreffer op zijn voet, maar raakte op het beslissende moment uit balans en schoot over. Nick Doodeman had zelf ook moeten scoren in een ware kansenregen, maar zijn inzet ging rakelings naast. Ook in de tweede helft stichtte FC Volendam gevaar. Drie minuten na rust had Nick Doodeman een fraaie mogelijkheid om het openingsdoelpunt te maken. Doelman Fabian de Keijzer tikte de bal na een hard schot voor de voeten van de aanvaller, maar zijn schot werd goed geblokt door een Utrechts been. Even later miste hij een megakans voor open doel. Het kon bijna niet uitblijven, maar alsnog was de opluchting in Volendam groot toen Martijn Kaars de bevrijdende openingstreffer maakte. Hij kwam goed voor en gleed de voorzet van Jari Vlak binnen. De Volendammers kregen nog meer kansen, maar die gingen er niet in. Zonder veel moeite speelde FC Volendam de wedstrijd uit: 1-0.