Scoreverloop 51. Petur Petursson 0-1, 54. Dick de Boer 0-2 (eigen doelpunt)
Gele kaarten Geen
Rode kaarten Geen
FC Volendam Frans Hoek, Dick de Boer, Jan Schokker, Kees Guyt, Jaap 'Suikere' Jonk, Jaap Braan (69. Klaas 'Ket' Kwakman), Kees 'Keje' Molenaar (75. Wim 'Ballap' Kwakman), Dick Helling, Frank Kramer, Dick 'Sport' Bond, Jan 'Taze' Plat. Trainer: Jan Mak
Feijenoord Eddy Treijtel, Michel van de Korput, Ben Wijnstekers, Stanley Brard, André Stafleu (73. Sjaak Troost), Wim Jansen, Richard Budding (87. Harry Melis), Jan van Deinsen, René Notten, Petur Petursson, Jan Peters. Trainer: Vaclav Jezek
Bijzonderheden Feijenoord liet geen groots voetbal laten zien in Volendam maar haalde wel de punten weg. Vooral in de eerste helft moest Feyenoord hard werken om de agressieve Volendammers doelpuntloos te houden. Daarvoor was Feijenoorder Wim Jansen mede verantwoordelijk, want nog in de eerste minuut, na een hoekschop, redde hij op de lijn toen Frank Kramer de bal in het doel wilde schuiven. Het groeiend niveau van Feyenoord na rust werd gestimuleerd door Wim Jansen, die keer op keer zijn middenvelders op het goede spoor zette. Na 6 minuten zorgde Petur Petursson voor de 0-1 na een voorzet van René Notten. Nog geen 3 minuten later verzuimde Kees 'Keje' Molenaar de bal weg te werken, waardoor een combinatie tussen Petur Petursson en Richard Budding een tweede treffer opleverde, waarbij de bal via het been van Dick de Boer in het doel verdween: 0-2.